י"ז אדר א׳ תשפ"ה
הלימוד היום מוקדש לע"נ חיה מרים שהלה בת יוסף (רופאים) ז”ל
הלימוד היום מוקדש לע"נ מלכה בת ישעיהו נפתלי (טאוב) ז”ל
הקדש יום לימוד
הלימוד היום מוקדש לע"נ חיה מרים שהלה בת יוסף (רופאים) ז”ל
הלימוד היום מוקדש לע"נ מלכה בת ישעיהו נפתלי (טאוב) ז”ל
בית המדרש
במרכז האקדמי לב
אודות
עדכונים
שיעורי בית המדרש
היה שותף
צור קשר
זמני היום
הלכות שבת | בישול | הגדרת לח ויבש
הרב יוסף צבי רימון
דף הבית
שיעורי בית המדרש
הלכה
57830093 הלכות שבת | בישול | הגדרת לח ויבש
הצג קטגוריות
הלכה
גמרא
פרשת שבוע
תנ”ך
מועדים
אמונה ומחשבה
תורה ומדע
ימי עיון
בית מדרש ערב
לשיעור הקודם
בקטגוריה
הלכה
(544 שיעורים)
לשיעור הבא
שתף:
נושאים:
הלכות שבת
שבת תשפג
הלכות בישול בשבת
בישול אחר בישול
לח ויבש
"ננסה להגדיר גרמא בצורה מעשית מתוך מה שראינו בשיעור זה ובשיעורים שקדמו לו על ידי ארבעה עקרונות - רגילות, מידיות, כלי שחוצץ, מעשה של שני שלבים. בשיעור נפרט גם על ההבדל ביצור מכשירי גרמא בין מכון צומת לבין המכון הטכנולוגי."
הורד כ MP4
צפייה בשיעור:
הורד כ MP3
האזנה לשיעור:
Your browser does not support the audio element.
הורד דף מקורות PDF 5961