טעם האיסור: אפילו טיפת חלב שנופלת לתבשיל בשרי, בתנאי שנותנת טעם לתבשיל, אוסרת אותו
הלכה למעשה בחריף שאינו בין יומו, יישוב הסתירות שמצינו בדברי השו"ע, וכן - מה נחשב חריף?
מסקנות להלכה עד כה, ועיסוק בדין חריף בכלי שאינו בן יומו - מחלוקת הרשב"א והרא"ה בחילתית.
הסבר נוסף ברש"י ע"פ שיטת התרומה בנ"ט בר נ"ט, וסיכום ההסברים השונים עד כה.
שני ההסברים היסודיים בדין צנון שנחתך בסכין, נפק"מ ביניהם והמשמעויות שלהם לדין חריף.
המשך עיסוק בדין קערות שהודחו הלכה למעשה, דין מדיח כלים.
עיסוק בדין "קערות שהודחו" - חידוש התוס' מול רוב הראשונים, פסיקת השו"ע והרמ"א ונפק"מ למעשה.
סברות בדין נ"ט בר נ"ט - שיטות הרמב"ן והרשב"א, איך הם תופסים את טעם הבשר המועבר לתבשיל מדפנות הסיר?
חזרה וסיכום השיעורים הקודמים, ועיסוק בדין מאכל פרווה בתנור חלבי - האם מותר לאוכלו יחד עם בשר?
האם צריך להמתין אחרי מאכל שבושל בכלי בשרי שיש עליו שאריות? האם יש להמתין אחרי אכילת צ'יפס שטוגן בשמן ששימש להכנת בשר?